Kuřecí směs na kari s bulgurem

Náročnost: Jednoduchá
Příprava: 40 minut
Porce: 2

Říká se, že nejlepší jídla vznikají z toho, co dům dal a tento recept to potvrzuje. Určitě vyzkoušejte, stojí to za to.

Ingredience

Na masovou směs

  • 300 g kuřecích prsou
  • 90g zakysaná smetana se sníženým obsahem tuku
  • kari
  • pepř, sůl
  • červená paprika
  • cibule
  • 100g hrášku
  • 100g kukuřice

Na bulgur

  • 100 g bulguru
  • sůl

Postup

1MASOVÁ SMĚS
Kuřecí prsa nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme a přidáme papriku s kari. Olivový olej rozehřejeme, kuřecí kousky opečeme tak, aby se ze všech stran zatáhla a až pak přidáme cibuli, smažíme dozlatova. Poté přidáme kukuřici s hráškem a dusíme do měkka. Nakonec přidáme zakysanou smetanu a směs už jen prohřejeme.

2BULGUR
Bulgur připravíme podle návodu na obalu. Většinou bulgur zalijeme vařící vodou a přivedeme k varu, vaříme cca 5 – 7 minut, poté necháme dojít mimo sporák pod pokličkou cca 10 minut. Bulgur naservírujeme na talíř a přidáme masovou směs. Můžete se do toho pustit. Dobrou chuť.


Warning: A non-numeric value encountered in /data/web/virtuals/158792/virtual/www/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 705

ZANECHAT ODPOVĚĎ