Salát z červené řepy

Náročnost: Jednoduchá
Příprava: 55 minut
Porce: 2

Tento salát nevydrží v lednici dlouho, proto si salát připravte nejlépe v den kdy ho budete jíst.

Ingredience

  • 5 lžic nakrájené a uvařené červené řepy
  • 1 bílý jogurt
  • 2 lžíce hrášku
  • 1 vejce
  • trochu pažitky

Postup

1Červenou řepu uvaříme do měkka. Řepa se vaří zásadně vcelku a se slupkou. Povaříme ji v hrnci s kořením na vývar cca 40 min. V klasickém hrnci to bude trvat déle. Po vychladnutí ji oloupeme a nakrájíme je na kousky. Přidáme hrášek, vejce na tvrdo nakrájené na malé kousky. Vše smícháme a dohromady spojíme pomocí jogurtu. Nakonec ozdobíme pažitkou. A je hotovo, dobrou chuť.


Warning: A non-numeric value encountered in /data/web/virtuals/158792/virtual/www/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 705

ZANECHAT ODPOVĚĎ