Ovesné lívance se skořicí

Náročnost: Nejjednodušší
Příprava: 10 minut
Porce: 1

Lívance můžete připravit v klasickém lívanečníku, ale postačí i obyčejná pánev s nepřilnavým povrchem, aby se nemusel přidávat olej na smažení. Nejlepší je lívance připravovat na sucho.

Ingredience

  • 30 – 40 g ovesných vloček
  • 1 vejce
  • 1 lžička skořice
  • bílý jogurt
  • ovoce s oříšky dle chuti
  • med

Postup

1Ovesné vločky smícháme s vejcem a skořicí. Pomocí lžíce klademe na rozpálenou pánev malé lívanečky a opékáme je cca 2 minuty z obou stran.

 

2Ovoce nakrájíme na kousky. Postupně poklademe jeden lívanec, potřeme jogurtem, poklademe kousky ovoce a položíme další lívanec. Takto vrstvíme a navrch této dobroty poklademe ovoce i s oříšky a pokapeme medem. Dobrou chuť.


Warning: A non-numeric value encountered in /data/web/virtuals/158792/virtual/www/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 705

ZANECHAT ODPOVĚĎ