Okurka plněná tuňákovou pomazánkou

Náročnost: Jednoduchá
Příprava: 20 minut
Porce: 1

Tento recept je vhodný jako svačina, ale je výborný i jako večeře.

Ingredience

  • 250g okurky
  • 1 vejce na tvrdo
  • 1 stroužek česneku
  • 1 lžíce bílého jogurtu
  • 1/2 plechovky tuňáka

Postup

1Vejce na tvrdo nakrájíme na jemno, přidáme rozdrcený česnek, tuňáka s jogurtem a smícháme dohromady.

 

2Okurku oloupeme a rozkrojíme na půlky, vnitřek vydlabeme a naplníme pomazánkou. Můžeme ozdobit paprikou a podávat s opečeným chlebem.


Warning: A non-numeric value encountered in /data/web/virtuals/158792/virtual/www/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 705

ZANECHAT ODPOVĚĎ