Kuřecí maso v papyrusu

Náročnost: Jednoduchá
Příprava: 25 minut
Porce: 4

K tomuto receptu je potřeba speciální pečící papír PAPYRUS. Buďto kupte tento pečící papír bez koření, nebo už s kořením. Příprava je o to jednodušší.

Ingredience

  • 1 balení pečících papírů s provensálskými bylinkami
  • 150 g brambor
  • 4 kuřecí prsa
  • 2 hrsti salátu
  • 2 lžíce zavařené kukuřice
  • 50 g červené řepy
  • 20 g salátové lučiny

Postup

1Salát omyjeme a natrháme na menší kousky. Pokud máme červenou řepu na kolečka, nakrájíme ji na malé kostičky. Salátovou lučinu také nakrájíme na malé kostičky. Do hlubokého talíře dáme salát, přidáme kukuřici, červenou řepu a lučinu. Salát nesmíme zamíchat dřív než těsně před konzumací, protože by slehl a nevypadal by čerstvě.

2Kuřecí maso omyjeme a trochu naklepeme. Pokud máme neokořeněný papyrus, okořeníme maso a zabalíme do papyrusu. Já použila papyrus s kořením. Maso do papyrusu zabalíme a položíme na rozpálenou pánev nebo gril, bez použití oleje.

3Brambory osolíme a posypeme kmínem, pokapeme trochou oleje a upečeme v troubě do měkka. Podáváme maso nakrájené na plátky s bramborami a zeleninovým salátem.


Warning: A non-numeric value encountered in /data/web/virtuals/158792/virtual/www/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 705

ZANECHAT ODPOVĚĎ